Nye bilder

Katt savnet på Oppaker

Hannkatt savnet på Oppaker siden 1. september. Han har svart rufsete pels med litt grått i, og en stor buskete hale. Han er kastrert og chippet. Kan oppleves litt sky/ uinteressert. Hvis du har sett ham, vær snill og ta kontakt på tlf.nr. 93638764.

Sort og hvit, korthåret hunkatt, Hakadal

Ett år gammel, chippet og sterilisert hunnkatt gikk ut fra hjemmet sitt fredag morgen 21.10 og har ikke vist seg siden, noe som er helt uvanlig. Redd hun er innestengt eller at det har skjedd noe med henne. Vet du noe, ta kontakt med Marit 982 20 118 eller Bjørn 901 06 137.

Savnet hunnkatt, Jessheim

Saga forsvant plutselig fra sitt hjem 7/10. Vanligvis en veldig hjemmekjær katt, så noe må ha skjedd. Hun er en nysgjerrig og veldig snill liten hunnkatt. Hun er chippet, sterilisert og hadde et mørkebrunt halsbånd med krystaller. Hvitt bliss, hvite poter, gråstipete halvlang pels.

Kontakt Rita Dreyer tlf 40488517.

Kitka er savnet på Enga i Rælingen

Kitka har ikke kommet hjem siden 5.10 og vi ønsker kontakt hvis du kan ha sett henne i området eller har noen informasjon. Hun er langhåret med stor, pjuskete hale – med mørk rygg, bakhode, ører og hale. Magen, potene, halsen og ansiktet er hvitt. Har øremerking. Hun kan være sky overfor fremmede og liker å være i skogen. Ta kontakt på 95 29 76 99.

Rød og hvit hannkatt savnet fra Strømmen

Sofus har ikke kommet tilbake etter at han gikk ut onsdag 5.oktober. Ta kontakt på telefon 99512427 hvis du ser ham.

Brungrå katt observert, Fjerdingby

Har observert en veldig sky og redd brungrå katt i Hektneråsen i Fjerdingby. Vi har ikke klart å komme innpå katten da han/hun er vettskremt. Ser veldig avmagret og slapp ut, og pelsen er ikke sunn, tyder på at den har gått slik over lengre tid.

Hvordan kan vi hjelpe stakkars pus på best mulig måte, har sett han et par ganger med lang tids mellomrom, så det kan virke som han går rundt i området og leter etter hjemmet sitt..

2000 kr i DUSØR utloves

Min aller beste venn og det kjæreste jeg har er forsvunnet fra min leilighet lør 6/8. Jeg er sort og hvit m 4/hvite poter. Jeg har et kjennemerke på min høyre bakfot,det er en sort rund flekk på str med en 5kr på de

sort og hvit han katt sporløst forsvunnet for 5 uker siden

Har noen sette Messi?

Han forsvant fra Gjelleråsen den 22. juli.

Funnet i Rælingen

Noen som savner denne katten,

Oransje hannkatt kommet til rette

Pelle forsvant fra Skyttaveien 50 i Nittedal torsdag på kvelden 11.aug. Han har oransje, svakt tigerstripet , halvlang pels og er øremerket og kastrert. Veldig kosete og tillitsfull. Tlf. 901 77 633

Svart hunnkatt gjenforent med eiere

Liten svart katt med hvit markering på bryst og mage som ble funnet på Volla, Lillestrøm den 11.08.16 er i dag 15.08.16 gjenforent med sine eiere. – Linda Bakstad

Kattunge funnet på Volla Lillestrøm

Fant en ca 4 mnd gammel kattunge i Sognaveien på Lillestrøm den 11.08.16. Den er svart med litt hvit markering på bryst og mage. Den er ikke merket. Var svært redd og sulten, men er sosial og kontaktsøkende.

Send Bilde eller ta kontakt med Linda Bakstad på Telefon 93603974

Ludo er hjemme igjen!

Ludo sto på trappen idag og ville inn. Skadefri og rund selv etter 5 uker på vift. Ser ut som om noen har hatt en bonus katt i sommer. Dumt å ta til seg katter som har et hjem, fører til unødvendige bekymringer og sorg for barna. Uansett, idag er vi veldig glad😊!

Dyrehjelpen flyttes til rb.no!

Dyrehjelpen er stedet for deg som savner eller har funnet et dyr på Romerike! Tidligere lå Dyrehjelpen ute på Origo, der man fortsatt kan se tidligere savnet-meldinger.

Nå flyttes siden inn under rb.no-fanen og du vil finne alle nye innlegg på www.rb.no/Dyrehjelpen

Savnet katt som heter Nala

Vi savner katten vår Nala som er vist i bildet. Hun er 2 år gammel og liten av vekst. Hun hører hjemme på Nordvollveien ved Skedsmo kirke. Hun er både øremerket og chipet. Hun har vært borte siden 4 august. Vi håper at noen finner henne og at hun kan komme hjem. Har du opplysninger ring 452 58 880

Savnet hannkatt sort/hvit skipskatt

Ludo, en 1 år gammel kastrert hannkatt forsvant fra hjemmet sitt i sommer. Ludo er en sort/hvit skipskatt som er lett gjenkjennelig med 6 tær på alle poter. Ludo forsvant fra Holumskog i perioden primo juli.

Katt ønsker nytt hjem

En ho-katt ble funnet i området ved Minnesund for 1 år siden, hun ble tatt inn av forrige huseier som stelte og matet henne. Huset er nå solgt, og forrige eier etterlot katten på tomten.

Katten er rolig og vandt til mennesker, hun liker å være både inne og ute. Hun liker å leke, og trenger sårt en eier som kan ta vare på henne. Katten har ingen chip, og vi har ingen annen informasjon om hennes bakgrunn.

Liten, svart katt funnet

Katten kom gående tirsdag 2.aug. den er énsfarget svart og er meget tillitsfull og kjælen.

Katt savnet i Lørenfallet 18.juli

Vår kjære Nøste kom ikke hjem som vanlig kvelden 18.juli. Hun er en vakker skipskatt, lett å gjenkjenne da hun ikke har hale. Sky overfor fremmede mennesker. Meget hjemmekjær og alltid inne om natten. Er nå snart 4 år og har aldri vært borte før. Vi savner henne veldig da hun er en kjærlig, leken skøyer. Har alltid kommet når vi rasler med godtepose, men ikke nå. Vi roper på henne hver dag og har sjekket med naboer om hun kan være innestengt i nærheten, men nei. Håper noen har sett henne. Dusør til den som bidrar til at hun kommer til rette. Kontakttelefon: 40855086, Evy

Svart og hvit kattunge funnet i Garderåsen, Fetsund

Fant en svart og hvit kattunge under terrassen vår i dag. Virker som den har vært ute noen dager, da den var veldig sulten. Usikker på hvor gammel den kan være. Håper vi finner riktig eier.

Ta kontakt på 91719804.

Svart og litt brun katt savnet

Katten heter Frodo, og er 1,5 år, og flyttet til Etterstad i slutten på juni og ble borte 3. juli.

Savnet katt på Skedsmokorset

Vi savner katten vår, som lyder navnet Sofus. Det er 3 uker siden han ble borte fra Skedsmokorset, så han kan ha kommet ganske langt. Han er hvit og sort i pelsen, samt veldig kosete og tillitsfull. Hvis du ser han, vennligst ring 93864827.

Med vennlig hilsen

Liten hunnkatt savnet

Sort med hvitt,lien hunnkatt savnet fra Skillebekk i Nittedal. Hun forsvant sporløst fra slutten av Juni. Hun er kjempekosete og tillitsfull.Hun er 9 år gammel å har alltid kommet hjem hver dag. Ta kontakt med Ann-Karin Lystad Tlf 99 35 63 50 ved informasjon.

Dyrehjelpen

Følges av 1028 medlemmer.

Sonen for deg som savner eller har funnet et dyr på Romerike

Etterlysninger og meldinger om dyr som er funnet vil bli trykket i Romerikes Blad. Vi prioriterer innlegg med bilde.

Legg inn din etterlysning her!

Nyttige linker:

Mer om sonen
Origo Dyrehjelpen er en sone på Origo. Les mer
Annonse